massagewerk utrecht

voor een weldadige massage in utrecht

massagewerk-utrecht-banner-1 massagewerk-utrecht-banner-2 massagewerk-utrecht-banner-3 massagewerk-utrecht-banner-4 massagewerk-utrecht-banner-5 massagewerk-utrecht-banner-6 massagewerk-utrecht-banner-7

Stoelmassage is een relatief nieuwe vorm van massage, die goed in de moderne tijd past. Op effectieve wijze worden klachten aan rug, schouder en nek verholpen en voorkomen.
Een stoelmassage is uitermate geschikt om werk- en stressgerelateerde klachten zoals nek-schouderpijn, hoofdpijn en RSI/CANS aan te pakken. Daarom wordt stoelmassage vaak als werkplekmassage gegeven.

Tijdens de stoelmassage zit u ontspannen voorover geleund in een speciale ergonomisch gevormde massagestoel.
De masseur staat achter u. De massage richt zich op de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. De massage wordt naar keuze gegeven over de kleding heen of met olie op de huid.
Er wordt gebruik gemaakt van technieken uit verschillende disciplines, waaronder klassieke massage en shiatsu. De shiatsu massage werkt door middel van drukpunten. Met de duim, handpalm of vingers wordt op specifieke punten druk uitgeoefend. De techniek is oorspronkelijk ontwikkeld in Japan en grijpt aan op de meridianen en acupunctuurpunten in ons lichaam. De klassieke massage werkt met strijkingen en knedingen van spieren of spiergroepen.
Indien nodig krijgt u houdingsadviezen en strekoefeningen mee.


klassieke massage; ontspanningsmassage; zwangerschapsmassage; deep tissue massage; voetreflexmassage; stoelmassage; contact;