massagewerk utrecht

voor een weldadige massage in utrecht

massagewerk-utrecht-banner-1 massagewerk-utrecht-banner-2 massagewerk-utrecht-banner-3 massagewerk-utrecht-banner-4 massagewerk-utrecht-banner-5 massagewerk-utrecht-banner-6 massagewerk-utrecht-banner-7

Chinflex voetreflexmassage is een massagetechniek die gebaseerd is op de oude Chinese principes van voetmassage. De Chinezen passen deze voetmassages al bijna 4000 jaar toe. Zij gebruiken de massages tot op hoge leeftijd om vitaal te blijven en om hun gezondheid te behouden of te verbeteren. Deze massage wordt ook wel voetreflexmassage of voetreflexzonemassage genoemd.

In de Chinflex voetreflexmassage worden twee systemen tot een geheel gecombineerd.
De reflexzones op de voet, representanten van de organen, worden gemasseerd.
Dit zorgt voor betere doorbloeding.
Tevens worden de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voet gemasseerd.
Dit stimuleert de energievoorziening van het lichaam.

De voetreflexmassage betrekt ook de onderbenen en de knieƫn bij de behandeling. In combinatie met de ontspannende en intensieve technieken wordt de massage ongekend weldadig.
Lichaam en geest komen tot rust. Na afloop voelt u zich ontspannen, fit en vitaal.

Tijdens de voetreflexmassage ligt u op uw rug, plat of met de rugleuning iets omhoog, op de massagetafel. U ligt onder een warm dekentje. De masseur zit op een kruk aan uw voeten.
U kunt kiezen uit een massage van 30 of 60 minuten. Voorafgaand aan de massage krijgen uw voeten, als u dat wilt, een lavendelbad.
Een voetreflexmassage combineert ook heel goed met een van de andere vormen van massage, bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of klassieke massage. Het is dan als het ware het toetje van de behandeling.


klassieke massage; ontspanningsmassage; zwangerschapsmassage; deep tissue massage; voetreflexmassage; stoelmassage; contact;